Pierret, een bedrijf vol carrièremogelijkheden

FacebookTwitterLinkedInShare

Met een aanwezigheid op 3 sites, 2 in de provincie Luxemburg en 1 in de streek van Namen, heeft de fabrikant van uitrustingen Pierret de laatste jaren een sterke groei gekend, op een gespannen markt die de laatste jaren nochtans in volle ontwikkeling is.

De onderneming Pierret is erin geslaagd een familiale en vriendschappelijke sfeer te handhaven; zij blijft zich uitbreiden en werft aan op alle niveaus van het bedrijf.

Meerdere werkgelegenheidskansen

Of het nu gaat om de productie of de commercialisering van ramen en deuren in PVC, aluminium of hout, Pierret wil zijn teams uitbreiden en werft overal aan!

Van productieoperatoren tot IT-ontwikkelaars, van industrieel ontwerpers tot werfleiders, er zijn tal van vacatures voor zowel beginners als ervaren profielen.

“Gezien onze gestage groei creëren wij regelmatig nieuwe functies, wat de interne ontwikkeling bevordert”, zegt de heer Haccour.

Menselijke waarden en inzet voor het werk

Bij hun start in de onderneming krijgt iedereen een opleiding en wordt hij begeleid door de aanwezige teams.

Voor de heer Haccour, Directeur Personeelszaken, zijn de sterke punten van de onderneming de teamgeest en de waarden binnen Pierret: een goed evenwicht tussen een gezellige familiesfeer en dynamisch, rigoureus en kwalitatief hoogstaand werk.

Adecco werkt al 10 jaar samen met Pierret om de ontwikkeling van zijn activiteiten te verzekeren. Een vaste recruiter zorgt voor een optimale samenwerking en een betere selectie van de mensen met de vaardigheden waar Pierret naar op zoek is. De aanwezigheid van de Adecco recruiter ter plaatse zorgt voor een optimale ondersteuning van de kandidaten.

Neem contact op met onze recruiter voor meer informatie en solliciteer: onsite.pierret@adecco.be

Vind de verschillende vacatures: Jobs@Pierret

U bent op zoek naar een nieuwe professionele kans

Voor meer informatie over het bedrijf Pierret: https://www.pierret.net/

Tags